SHOW

Magic Rock BAND* 

Magic Rock BAND* je prošireni „custom-made“ projekt nastao kao kombinacija pop-rock svirke i magije, a osnovu sačinjavaju poznati riječki gitarist Goran Vrkić, Andrej Škedel (druga gitara i vokal) riječki iluzionist s više od 5000 nastupa diljem svijeta, Maristela Rajkovača (vokal), Anis Galijatović (bas i vokal), Endi Oblak (bubanj).

Sviraju strane i domaće pop,rock i blues standarde, dok sve začinjava interaktivni  mađioničarski nastup u pauzi. Nastup od tri sata s popratnim interaktivnim zabavnim sadržajem izuzetno je podatan za ljetne muzičke večeri. Na repertoaru imaju  više od 300 naslova te se svaki nastup može projektirati po “custom made“ narudžbi od strane naručitelja.

*Ekskluzivna ponuda

 

DJ Luca Montecchi:  Global disco project –  SHOW

Tri su izvrsna glazbenika na sceni, Saxofon, truba, udaraljke, dimni i svjetlosni efekti , izvrstan show program. DJ Luca Montecchi  jedan je od najzanimljivijih, najcjenjenijih i najzaposlenijih DJ-a u Hrvatskoj. Nakon 28 godina karijere s članovima svog tima predstavlja novi projekt Global Disco . “Sviramo house koji ima u sebi elemente funka, soula, disca i latina, nerijetko originalne izvedbe. Rick James, Bootsy Collins, Chick…” Večer za pamćenje. Dovoljno je reći da su nastupili u Dubaiu na ekskluzivnom partiju: World music Award 2017.

 

DJ & plesna grupa Flame: Show dance night

Plesna grupa Flame postoji i uspješno djeluje od 2003. godine. Svake godine sudjeluje na državnim i europskim prvenstvima u show dance-u te broji već više od 50 zlatnih odličja. Do zlatnih odličja se uspjela izboriti i na tri svjetska prvenstva, i to dva puta u Las Vegasu i jednom u Los Angelesu.

Više: www.flame.hr

Za nastup na manjim prostorima  predlažemo program u trajanju 180 min (od 21.00 do 24.00) od čega 50 minuta efektivne koreografije s pet plesača, prikladnim mixom popularnih songova najpoznatijih mjuzikla te glazbenih hitova.

 

FLAME – cjelovečernja HIT plesna predstava 
„ THE BEST OF MUSICALS“ s 8 izvođača

Sat vremena u paklenom tempu, u znaku poznatih melodija iz mjuzikla, uz sudjelovanje desetak  plesačica u koreografiji Martine Hrlić Rogić, najkraći je opis  cjelovečernje HIT predstave Plesne grupe Flame. U program su uvršteni muzički brojevi iz mjuzikla “Cabaret”, “Wicked”, “Chorus Line”, “Grease”, “Hairspray”, “Hair”, “Sister Act”, “Aida”, “Smokey Joe’s Cafe”, “The Mask” i “Saturday Night Fever”.

Predstavu  „The best of musicals“  izuzetno je pogodno igrati  na trgovima i rivama, s ili bez pozornice.

Program:

21.30: DJ dance muzika

22.00- 23.00: „The best of musicals„ predstava                                                                                                 

 23.00-00.00: DJ dance muzika nastavak  

 

FLAME – cjelovečernja HIT predstava  
„THE BEST OF ROCK’N’ROLL“
s 8 izvođača

Nakon izvrsnog prijema predstave „The best of musicals“ za ljeto 2018. najavljujemo još brži ritam na temu „THE BEST OF ROCK’N’ ROLL“. Uz atraktivnu koreografiju i izvrsnu produkciju zvuka i svjetla  na otvorenoj ljetnoj sceni, plesom i pjesmom nizat će se poznati hitovi rock legendi kao što su: Queen, Led Zeppelin, Scorpions, AC/DC, Bon Jovi, Kiss, Matchox, Kenny Loggins, Duran Duran, REM i drugi.