O nama

Misija:

promicanje nacionalnih kulturoloških vrijednosti te projektima od posebnog društvenog značaja povezivanje kulture, turizma i poduzetništva.

Vizija:

obogatiti kulturno turističku ponudu Hrvatske na međunarodnoj kulturnoj suradnji te ulaskom u EU unaprijediti komunikaciju koristeći se novim tehnologijama.

Udruga Livingstone specijalizirana je za osmišljavanje i razvoj društveno odgovornih, ekoloških i edukativnih projekata kojima je zadatak spajati kulturu i turizam. Pored svih naših kulturoloških projekata (festivali, koncerti, izložbe) već nekoliko godina posebnu aktivnost usmjeravamo ka razvoju Internet komunikacija što je pokazalo iznimnu učinkovitost. Potvrdu tome je dalo Ministarstva Turizma RH sa svojim Operativnim marketing planom za 2013. godinu koji predviđa gotovo trostruko povećanje aktivnosti na Internet komunikacijama te prisutnosti na društvenim mrežama i u on-line oglašavanju.

Sve su naše aktivnosti usmjerene prema domaćim i stranim posjetiteljima, hrvatskim turističkim zajednicama, Ministarstvu turizma, Ministarstvu kulture te onim gospodarstvenim subjektima koje smo uspjeli senzibilizirati porukama naše izvrsnosti.

Udruga je plod dugogodišnjeg zajedničkog rada brojnih suradnika okupljenih oko projekata tvrtke Astoria d.o.o., koji su uključivali različite izdavačke, organizacijske, marketinške i sl. aktivnosti za razne klijente.

Ideja o udruzi se razvila s razvojem potrebe za objedinjavanjem svih stečenih iskustava i znanja u kreiranju novih, inovativnih i multimedijalnih sadržaja, u samoj ideji i realizaciji neovisnima o poslovnom subjektu, a kojima je cilj promicanje autohtonih vrijednosti korištenjem novih medija i nesvakidašnjim načinima prezentacije zamišljenih programa.

Predsjednik udruge: Tonči Denis Redić,prof