IZVOĐAČI

Vindon Havin

Vindon Havin je sa radom započeo 2013. godine kada je Petra Oreč pod pseudonimom samostalno izdala prvi single Mr.Wrong (u suradnji sa Draženom Scholzom). Pjesma je bila na engleskom te je postigla visoki broj gledanja i emitiranja posebice na Youtubeu. Nakon toga u suradnji sa Američkom produkcijskom kućom Dembiak Music, Petra nastavlja suradnju i rad na engleskom, te postiže prvi uspjeh kada njena pjesma Fly Away biva prodana ABC-ovoj seriji „Chasing Life“. Uskoro nakon izbacivanja prvog singla, Petra i Dražen okupljaju bend te osvajaju prvo Zagrebačku scenu svojim koncertima koji zrače neposrednošću i pozitivnom energijom a zatim i šire. 2015. godina protekla je u znaku suradnje sa Soundset Plavim, gdje je Vindon Havin imao ulogu benda koji je bio zaštitno lice radija. Bend uz konstantne nastupe paralelno radi i autorski te izdaje svoj prvi album “Mjesec od papira” nazvan po istoimenom singlu izdanim u svibnju 2016.

YouTube: Vindon Havin

 

Nadzorni Odbor

Šest mladih glazbenika s Krka postali su stručnjaci u pokretanju publike i poticanju želje da otpjevate svaki stih s njima. Repertoar ne može biti prepoznatljiviji i popularniji, uživat ćete uz Erica Claptona, Brucea Springsteena, Rolling Stonese, Arctic Monkeys, Dinu Dvornika, Damira Urbana, Bareta… a na kraju večeri jedino što će vas zanimati jest kada možete sve ponoviti.

YouTube: Nadzorni Odbor

 

Antonela Doko trio

Izuzetno talentirana mlada Riječanka izričajem neodoljivo podsjeća na Amy Winehouse te ostvaruje izvrsnu slušanost na svim radio postajama Hrvatske.  Jedinstvenu kvalitetu potvrdila je i nominacija za Porin za najboljeg ženskog vokala i novog izvođača godine.

U formi tria nastupa uz klavirsku pratnju i gitaru te osim autorskih radova izvodi pop i soul hitove poznatih svjetskih glazbenika.

YouTube: Cro Rec

Antonela Doko bend

Interpretacija koja pored klavira i gitare uključuje bas i bubanj svakom će posjetitelju ostati u nezaboravnom sjećanju. Antonela u pratnji izvrsnih mladih glazbenika predstavlja otkriće i osvježenje na domaćoj glazbenoj sceni.

 

Davorin Poropat Accoustic Session

Široki repertoar pjesama, od evergreen-a do najnovijih hitova top ljestvica komponiranih i aranžiranih u akustičnoj izvedbi, tzv. unplugged (akustična gitara i vokal). Jedinstveni doživljaj stvaranja glazbe u živo pomoću LOOPER-a, “Real Time” gradnja podloge, aranžmana i evolucija pjesme.

Izvanredan glazbeno scenski nastup potvrđuje dugačka referentna lista najpoznatijih turističkih tvrtki (Valamar, Arena turist itd..) koji redovito angažiraju Davorina Poropata.

Kvalitetu izvedbe garantira dugogodišnje glazbeno iskustvo izvođača, a kvalitetu zvuka vrhunski instrumenti, glazbena oprema i rasvjetna tijela koja stvaraju ugodnu atmosferu i tako upotpunjuju cijeli glazbeni doživljaj.

YouTube: Davorin Poropat Acoustic Sessions

 

BREVIS BAND

Mladi i energični band iz Rijeke koji već više od 10 godina nastupa na području Kvarnera i Istre. Šest iskusnih glazbenika predvođeni zanosnom pjevačicom Anom Zorić pobrinut će se za grijanje atmosfere na svakoj vrsti zabave.

U svojem šarolikom repertoaru stavljaju naglasak na energičnu i pozitivnu vibru hrvatskim i stranim popularnim pjesmama. Tijekom godina Brevis band je nastupao na raznim festivalima, dijelio pozornicu sa najvećim estradnim umjetnicima, pjevao u mjuziklima, odsvirao brojna vjenčanja i brojne zabavne manifestacije.

YouTube: Brevis Band

 

Vintage Factory

Vintage Factory čine mladi profesionalni glazbenici koji djeluju kao duo (vokal i klavir), trio (vokal, violina i klavir) ili quartet/band (vokal, klavir, bas gitara, bubnjevi).

Na njihovom se repertoaru nalaze evergreeni, jazz standardi, popularne ljubavne balade te ostale popularne skladbe raznih stilova koje zahtijevaju visoku razinu izvođenja, a koje se rjeđe nalaze na repertoaru bendova. Popis pjesama sadrži raznovrsne žanrove domaćih i stranih autora koje izvode u originalnim aranžmanima, ali i u nekim vlastitima obradama kako bi u već svima poznate pjesme unijeli nešto novo i zanimljivo.

Stvoreni ugođaj pritom asocira na neka već prošla, ali klasična vremena (za kojima uvijek ima potrebe i publike) kada je glazbena industrija inzistirala na visokoj kvaliteti samih pjesama, ali i izvedbi istih.

YouTube: Vintage Factory

 

David Savičić

David Savičić je flamenco gitarist koji je svoju dugogodišnju karijeru izgradio na londonskoj sceni, nastupajući s imenima poput Vanesse Mae, jedne od najpoznatijih svjetskih violinistica i Chris de Burghom, irskim autorom svjetskog hita „Lady in Red“ s preko 45 milijuna prodanih ploča. David je nastavio raditi kao studijski glazbenik, istovremeno podučavajući flamenco gitaru u Spanish Guitar Centre, gdje mu je jedan od studenata bio pjevač i gitarist Pink Floyda David Gilmour!

David nastupa u duetu (dvije gitare) ili s bendom koji može biti od ukupno 7 članova ovisno o potrebi događanja! Repertoar je kombinacija flamenco glazbe, jazza, klasike te južnoameričke glazbe (samba, bossa nova, tango), koja osigurava nezaboravno egzotični iskustvo!

YouTube: David Savičić

 

The Beatles Revival Band

Grupa The Beatles Revival Band osnovana je 1994. kao izraz divljenja i zaljubljenosti u glazbu neponovljive četvorke iz Liverpoola, a glavni pokretači cijele priče su Erik Malnar (Belfast Food) i Alen Širola (Belfast Food). Grupa je nastala od glazbenika iz različitih riječkih rock skupina te sadašnju postavu čine: Erik Malnar (gitara i vokal), Goran Rubeša (gitara i vokal), Marko Jurić (bubnjevi), Josip Radić (bas i vokal) i Zoran Saulig (bonus član na klavijaturama).

YouTube: thebeatlesrevival

 

DJ Luca Montecchi : Global disco project – SHOW

Tri su izvrsna glazbenika na sceni – saksofon, truba, udaraljke te dimni i svjetlosni efekti. Izvrstan show program DJ Luce Montecchija, jednog od najzanimljivijih, najcjenjenijih i najtraženijih DJ-a u Hrvatskoj. Nakon 27 godina karijere, s članovima svog tima, predstavlja novi projekt  Global Disco. “Sviramo house koji ima u sebi elemente funka, soula, disca i latina, nerijetko originalne izvedbe. Rick James, Bootsy Collins, Chick”. Večer za pamćenje.  

YouTube: Luca Montecchi

 

DJ & Plesna grupa Flame (Rhythm & dance night)

Plesna grupa Flame postoji i uspješno djeluje od 2003. godine.  Svake godine sudjeluje na državnim i europskim prvenstvima u show dance-u te broji više od 50 zlatnih odličja. Do zlata se uspjela izboriti i na tri svjetska prvenstva, i to dva puta u Las Vegasu i jednom u Los Angelesu.

Više:  www.flame.hr

YouTube: Plesna grupa Flame

 

Šajeta & bend

Šajeta u ovoj varijanti nastupa sa svojim glazbenim opusom koji se i danas sluša na mnogim radio postajama. Show s interaktivnim sadržajima s publikom je standard njegovih nastupa. Nezaobilazan program svake dobre fešte.

Šajeta Quatro – „Shaiones„

Šajeta u žestokom rock aranžmanu sve svoje hitove pretvara u specifičnu energiju poput one legendarnih Ramonesa. Šajin je kvartet Shaiones stvoren za one koje žele pravi, energični rock.

Šajeta Trio

Tri sata nastupa jednog od najšarmantnijih zabavljača s naših prostora provjereno oduševljava sve prisutne. Uz autorsku glazbu te doskočicama u formi stand up komičara Šajo i njegov trio garantiraju odličnu zabavu.

 

Duo Livingstones

Provjereni duet Damir Luketić i Robert Justinić – Justa izvode pop, rock, funk i blues hitove domaćih i stranih autora. Provjereno jedan od najboljih dueta domaće pop scene.